Мапа порталу

До уваги ветеранів війни!

   Пропонуємо Вам безкоштовне навчання на 3-х місячному онлайн курсі “ГІС (географічні інформаційні системи) у просторовому плануванні”, організоване Миколаївської міською радою та  консультаційною групою Julies Data. (Опис курсу за посиланням - https://juliesdata.com/gis_spatial_planing).

   В межах навчання слухачі ознайомляться із специфікою та можливостями географічних інформаційних систем (ГІС), створенням та обробкою геопросторових даних про територію.

   Отримані під час навчання знання будуть актуальними для працівників департаментів архітектури, земельних відносин та фахівців з охорони довкілля та інших.

   Курс проходитиме онлайн, тому слухачам буде потрібен для роботи лише персональний комп’ютер.  

 

Основні вимоги для кандидатів на проходження навчання:

 

  • демобілізовані або звільнені військовослужбовці (особи з числа ветеранів війни-учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни - учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, учасників, що здійснювали заходи, необхідні для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою збройною агресією рф проти України) які мають намір бути працевлаштовані в органах місцевого самоврядування (ОМС) та/або в комунальних підприємствах Миколаївської міської ради із базовим знанням на рівні користувача ПК.

 

Початок навчання 20.05.2024. Заявки приймаються до 17.05.2024.

 

Для запису на навчання звертатися за телефонами:

067 956 06 99,  067 543 3510.

 

Управління  у справах ветеранів війни

 Миколаївської міської ради

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: