Мапа порталу

Dog-market в Миколаєві: новий дім для песиків, корисні лекції та благодійний збір

У неділю, 21 квітня, в Миколаєві на території ДОФу відбулася перша в місті виставка-прилаштування тварин у форматі Dog-market.

Волонтери організації «Друзі поруч» представили 22 песика, які шукають люблячих господарів. Гості заходу могли не тільки познайомитись і забрати додому кудлатого друга. Організатори підготували також цікаву програму для всіх друзів тварин.

Так, були пізнавальні лекції від ветеринарів, юриста, грумера. Безкоштовне чіпування тваринок та подарунки від партнерів.

А волонтери з організації «Друзі поруч», які опікуються песиками, влаштували парад своїх «випускників», яким раніше вже пощастило знайти нових люблячих господарів.

Також для тих, хто цього дощового дня все ж знайшов час відвідати захід, організували благодійний ярмарок та аукціон на підтримку ЗСУ.

Як зазначили представники спільноти «Друзі поруч», їхня мета — це зробити Миколаїв містом без бродячих собак. Тож в цей день для цього було зроблено ще один крок, адже два песика за результатами виставки знайшли новий дім.

У волонтерів організації «Друзі поруч» на утриманні лишається більше 15 собак, тож ті, хто хоче забрати пухнастика додому, можуть це зробити, звернувшись на сторінку.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/April2024/220424_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: