Мапа порталу

 

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 02 квітня 2024                             Миколаїв                                        № 69р

 

Про внесення змін та доповнень до розпорядження міського
голови від 03.04.2017 № 97р «Про затвердження структури
управління комунального майна Миколаївської міської ради
та Положень про його структурні підрозділи» (зі змінами)

 

 

З метою оптимізації роботи управління комунального майна Миколаївської міської ради, відповідно до пп. 4.1 п. 4 Положення про управління комунального майна Миколаївської міської ради, затвердженого рішенням Миколаївської міської ради від 29.02.2024 № 29/66 «Про внесення змін та доповнень до рішення Миколаївської міської ради від 23.02.2017 № 16/32 «Про затвердження Положень про виконавчі органи Миколаївської міської ради» (зі змінами)», розпорядження міського голови від 27.02.2017 № 45р «Про затвердження штатної чисельності виконавчих органів Миколаївської міської ради» (зі змінами), керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 03.04.2017 № 97р «Про затвердження структури управління комунального майна Миколаївської міської ради та Положень про його структурні підрозділи» (зі змінами).

1.1. Затвердити структуру управління комунального майна Миколаївської міської ради в новій редакції (додається).

1.2. Затвердити Положення про відділ координації роботи з питань гуманітарної та благодійної допомоги управління комунального майна Миколаївської міської ради (додається).

2. Управлінню комунального майна Миколаївської міської ради (Мкртчяну) провести відповідні організаційні заходи згідно з діючим законодавством.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради Волкова А.С.

 

 

Міський голова                                                                                   О. СЄНКЕВИЧ

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження міського голови

від 02 квітня 2024

№ 69р

 

 

СТРУКТУРА

управління комунального майна Миколаївської міської ради

 

Найменування

Штатна чисельність (одиниць)

Начальник управління

1

Заступник начальника управління

1

Відділ приватизації комунального майна

3

Відділ оренди комунального майна

4

Відділ обліку комунального майна

4

Фінансовий відділ

3

Відділ по роботі з комунальними підприємствами, установами та організаціями

3

Відділ координації роботи з питань гуманітарної та благодійної допомоги

3

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження міського голови

від 02 квітня 2024

№ 69р

 

ПОЛОЖЕННЯ

про відділ координації роботи з питань гуманітарної та благодійної допомоги

управління комунального майна Миколаївської міської ради

1. Загальні положення

1.1. Відділ координації роботи з питань гуманітарної та благодійної допомоги (далі – відділ) є структурним підрозділом управління комунального майна Миколаївської міської ради (далі – управління), який підзвітний і підконтрольний Миколаївській міській раді, підпорядкований міському голові, заступнику міського голови (за підпорядкованістю) начальнику управління та заступнику начальника управління.

1.2. У своїй діяльності відділ керується Конституцією України, законами України, актами Президента України і Кабінету Міністрів України, актами органів виконавчої влади, іншими нормативними актами, рішеннями міської ради, рішеннями виконавчого комітету міської ради, розпорядженнями міського голови, Положенням про управління, цим Положенням, іншими нормативними актами.

1.3. Відділ утримується за рахунок коштів міського бюджету.

1.4. Працівники відділу є посадовими особами місцевого самоврядування, їх основні права, обов’язки, відповідальність, умови оплати праці і соціально-побутового забезпечення визначаються Законом України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та іншими законодавчими актами.

2. Основні завдання

2.1. Координація роботи, пов’язаної з гуманітарною та благодійною допомогою, сприяння ефективній і систематичній роботі з отримання, розподілу та моніторингу допомоги, що надходить до Миколаївської міської територіальної громади, відповідно до вимог чинного законодавства.

2.2. Надання консультативної допомоги виконавчим органам Миколаївської міської ради, комунальним установам, підприємствам та організаціям, засновником яких є Миколаївська міська рада, з питань роботи з гуманітарною та благодійною допомогою.

3. Повноваження відділу

3.1. Розробка проєктів рішень виконавчого комітету Миколаївської міської ради про визначення набувачів гуманітарної або благодійної допомоги, яка надходить до Миколаївської міської територіальної громади в особі Миколаївської міської ради, та внесення змін до цих рішень, на підставі пропозицій міського штабу з питань гуманітарної та благодійної допомоги.

3.2. Підготовка розпоряджень управління про передачу на баланс балансоутримувача (набувача) прийнятої до комунальної власності Миколаївської міської територіальної громади допомоги на підставі пропозицій міського штабу з питань гуманітарної та благодійної допомоги.

3.3. Забезпечення належного збору та аналізу інформації щодо поводження з гуманітарною та благодійною допомогою, яка надходить до Миколаївської міської ради, її виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій.

3.4. Ведення реєстру гуманітарної та благодійної допомоги, яка надходить від благодійників, донорів до Миколаївської міської ради, її виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій та приймається до комунальної власності Миколаївської міської територіальної громади.

3.5. Надання роз’яснень та іншої консультативної допомоги з питань отримання та обліку гуманітарної та благодійної допомоги виконавчим органам Миколаївської міської ради, комунальним установам, підприємствам та організаціям, засновником яких є Миколаївська міська рада.

3.6. Забезпечення міського голови, заступників міського голови, у межах повноважень відділу, необхідними матеріалами для проведення нарад.

3.7. Вивчення інновацій та кращих практик у роботі органів місцевого самоврядування та можливостей їх застосування у виконавчих органах Миколаївської міської ради в питаннях, що стосуються поводження з гуманітарною та благодійною допомогою.

3.8. Внесення керівництву пропозицій з питань удосконалення роботи відділу.

3.9. Опрацювання запитів та звернень депутатів усіх рівнів, надання інформації, висновків, пропозицій з порушених питань.

3.10. Представлення управління в установленому порядку з питань, які відносять до компетенції відділу, в органах державної влади, місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах незалежно від форми власності.

3.11. Залучення спеціалістів органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організації до розгляду питань, що належать до повноважень відділу.

3.12. Направлення запитів та встановлення термінів надання інформації в обсягах, необхідних для виконання покладених на відділ завдань.

3.13. Одержання в установленому порядку від органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ інформації, документів, статистичних даних та інших матеріалів, необхідних для виконання покладених на відділ завдань.

3.14. Інформування керівництва у разі покладання на відділ виконання роботи, що не належить до його функцій чи виходить за їх межі, а також у випадках, коли відповідні підрозділи або посадові особи не надають документи чи інші матеріали, необхідні для виконання порушених питань.

3.15. Участь у нарадах, комісіях, робочих групах, утворених міською радою, її виконавчими органами, міським головою з питань, що належать до компетенції відділу.

3.16. Проведення іншої роботи, що належить до компетенції відділу.

3.17. Забезпечення доступу до публічної інформації та системного і оперативного оприлюднення інформації з питань, що належать до компетенції відділу на офіційному веб-порталі міської ради в мережі Інтернет.

4. Структура відділу

4.1. Структуру відділу, штатну чисельність та положення про структурні підрозділи затверджує міський голова.

4.2. Працівників відділу призначає на посади та звільняє з посад начальник управління у порядку, визначеному законодавством.

4.3. Посадові обов’язки працівників відділу та начальника відділу визначаються посадовими інструкціями, які затверджуються начальником управління.

4.4. До складу відділу входять:

- начальник відділу        1

- головний спеціаліст     2

5. Керівництво відділу

5.1. Відділ очолює начальник відділу, який призначається на посаду та звільняється з посади начальником управління в порядку, визначеному законодавством.

5.2. Начальник відділу безпосередньо підпорядкований начальнику управління, йому підконтрольний та підзвітний.

5.3. Начальник відділу:

- здійснює керівництво діяльністю відділу, несе персональну відповідальність відповідно до вимог чинного законодавства за виконання покладених на відділ завдань, а також за стан трудової, виконавської дисципліни;

- планує роботу відділу, вносить пропозиції щодо формування планів роботи управління;

- розподіляє обов’язки між працівниками відділу, розробляє посадові інструкції;

- надає доручення працівникам відділу і контролює їх виконання;

- вимагає від працівників відділу належне виконання посадових обов’язків відповідно до чинного законодавства України;

- вносить пропозиції начальнику управління щодо прийняття та звільнення працівників відділу, надає подання про нагородження працівників відділу та притягнення їх до дисциплінарної відповідальності у встановленому порядку згідно з чинним законодавством.

6. Заключні положення

6.1. Працівники відділу повинні сумлінно виконувати свої службові обов’язки, шанобливо ставитися до громадян, керівників і співробітників, дотримуватися високої культури спілкування, не допускати дій і вчинків, які можуть зашкодити інтересам служби чи негативно вплинути на репутацію міської ради, її виконавчих органів та працівників.

6.2. Працівники відділу несуть відповідальність згідно з чинним законодавством. Матеріальна шкода, завдана незаконними діями чи бездіяльністю працівників відділу при здійсненні ними своїх повноважень, відшкодовується у встановленому законодавством порядку.

6.3. Працівники відділу мають право в разі виникнення конфліктної ситуації із керівником виконавчого органу Миколаївської міської ради звернутися з відповідною заявою до постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, гласності, антикорупційної політики, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики.

6.4. Зміни та доповнення до цього Положення вносяться у порядку, встановленому для його прийняття.

_______________________________________________________


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: