Мапа порталу

          

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Миколаїв

від 26 січня 2024                                                                                        №  17р

 

Про внесення змін до розпорядження міського голови
від 03.04.2017 № 99р «Про затвердження структури
департаменту архітектури та містобудування Миколаївської
міської ради та Положень про його структурні підрозділи»
(зі змінами)

 

 

 

 З метою оптимізації роботи та поліпшення організаційної структури департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради, керуючись п.п. 19, 20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 03.04.2017 № 99р «Про затвердження структури департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради та Положень про його структурні підрозділи» (зі змінами).

1.1.     Вилучити зі складу відділу підготовки вихідних даних для забудови міста департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради штатну одиницю начальника відділу.

1.2.     Ввести до складу відділу підготовки вихідних даних для забудови міста департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради штатну одиницю заступника директора департаменту - начальника відділу.

1.3.     Підпункт 4.3 пункту 4 Положення про відділ підготовки вихідних даних для забудови міста департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради викласти в такій редакції:

«4.3. До складу відділу входять:

заступник директора департаменту –

начальник відділу                                         1

головний спеціаліст                                      3».

1.4. Підпункт 4.1 пункту 4 Положення про відділ підготовки вихідних даних для забудови міста департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради викласти в такій редакції:

«Заступник директора департаменту – начальник відділу призначається на посаду та звільняється з посади міським головою в порядку, визначеному законодавством.

Працівники відділу призначається на посаду та звільняється з посади директором департаменту в порядку, визначеному законодавством.»

1.5. Підпункт 5.1 пункту 5 Положення про відділ підготовки вихідних даних для забудови міста департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради викласти в такій редакції:

«5.1. Відділ очолює заступник директора департаменту - начальник відділу, який безпосередньо підпорядкований, підконтрольний та підзвітний директору департаменту».

1.6. У підпункті 5.2 пункту 5 Положення про відділ підготовки вихідних даних для забудови міста департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради слова «Начальник відділу» замінити словами «Заступник директора департаменту - начальник відділу».

2. Директору департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради – головному архітектору міста  Полякову Є.Ю. провести відповідні організаційні заходи згідно з чинним законодавством.

3.  Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                   О.СЄНКЕВИЧ


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: